fbpx

Produk ini adalah produk Natural. Sesuai digunakan bagi semua jenis kulit.

Sesuai, tetapi untuk peringkat awal (1 bulan yang pertama), disarankan tidak perlu memakai DerMAGs Intensive Refining Cream.

Semua rangkaian produk DerMAGs sangat sesuai untuk kulit muka berjeragat terutamanya DerMAGs Intensive Brightening Serum.

CARA PENGGUNAAN:

DERMAGs Intensive Brightening Cleanser:

Picit sedikit dan buihkan dengan sedikit air. Oles ke serata wajah dengan gerakan memijat selama seminit. Bilas dengan menggunakan air yang bersih dan keringkan wajah dengan tuala muka.

DERMAGS Intensive Brightening Skin Softener:

Picit pada kapas dan sapu pada bahagian wajah. Tepuk sedikit kawasan muka dengan telapak tangan dan biarkan sehingga kering.

DERMAGs Intensive Brightening Serum:

Picit 3-5 titis ke seluruh wajah dan leher dan ratakan secara lembut. Biarkan serapan serum pada wajah sehingga kering.

DerMAGs Intensive Refining Cream

Sapukan secara nipis dan sekatakan dengan gerakan memijat pada keseluruhan kulit wajah.

DerMAGs BB Cushion SPF50 PA+++

Sapukan wajah menggunakan puff yang disediakan dan sekatakan pada keseluruhan wajah.

URUTAN PENGGUNAAN:

SIANG HARI Cleanser

Skin Softener > Serum > Refining Cream > BB Cushion II.

MALAM Cleanser

Cleanser > Skin Softener > Serum.

Lazimnya selepas penggunaan selama 1-3 bulan, tetapi ada customer yang sudah dapat melihat hasil perubahan seawal 7 hari

Wanita hamil boleh menggunakan produk DERMAGs ini. Ia tidak memberi sebarang kesan pada kandungan.

Bagi Trial Set, tempoh penggunaan adalah sebulan (kecuali cleanser yg bertahan dalam 2 minggu sahaja). Bagi Normal Set, tempoh penggunaan adalah 2-3 bulan. Bagi item kosmetik – BB Cushion, tempoh penggunaan adalah 2-3 bulan.

DerMAGs Intensive Refining Cream – SPF30

DerMAGs BB Cushion – SPF50 PA+++

Produk DerMAGs- Cleanser, Softener dan Serum adalah daripada bahan semulajadi/natural manakala Cream dan BB Cushion bukan natural kerana mengandungi bahan SPF untuk perlindungan terhadap UV

Produk DERMAGs tidak mengandungi bahan paraben.

Produk DERMAGs boleh digunakan pengguna yang mempunyai kulit sensitif. Bergantung pada kesesuaian produk dengan kulit muka tersebut. Terdapat pengguna yang mempunyai kulit sensitif sesuai menggunakan produk ini.

Produk DERMAGs boleh digunakan sekali bersama jenis produk yang lain jika produk tersebut juga adalah semulajadi dan tidak mengandungi bahan kimia. Jika produk tersebut mengandungi bahan kimia, adalah tidak disarankan digunakan sekali bersama produk DERMAGs.

Sebaiknya, rehatkan dulu kulit wajah selama sebulan tanpa sebarang penggunaan produk kecantikan, dan kemudian baru boleh mulakan menggunakan produk DerMAGs.

Ya, lelaki juga boleh menggunakan DerMAGs.

Target utama adalah 25 tahun dan ke atas. Walau bagaimana pun, sekiranya remaja yang kurang dari 25 tahun dan mempunyai kulit jenis berminyak/jerawat tebal ingin mencuba produk ini, disarankan untuk mencuba Set DerMAGs tanpa refining cream.

Untuk makluman, produk DerMAGs adalah produk premium yang telah pun diuji secara saintifik dan telah terbukti tinggi keberkesanan dalam membantu membaiki tekstur kulit dengan cara membantu menggalakkan penghasilan kolagen, membantu melembap kulit kering, membantu mengurangkan Trans-Epidermal Water Loss (TEWL), membantu mencerahkan kulit dan lain-lain lagi.

Oleh sebab DerMAGs adalah produk semulajadi dan tidak mengandungi bahan kimia yg merbahaya ianya tidak menyebabkan iritasi pada kulit selain hypoallergenic (tidak menyebabkan reaksi allergi).

Selain daripada itu, cleanser, softener dan serum bersifat non-comedogenic (tidak akan menyebabkan liang pori terhalang/blockage selepas penggunaan).

Selain itu, kajian yang telah dijalankan dengan kerjasama salah sebuah universiti di Korea Selatan ini juga telah mendapat pelbagai pengiktirafan emas dan perak di dalam dan luar negara.

Ramai testimoni yang telah merasai sendiri perubahan positif setelah menggunakan Dermags selama 1-3 bulan.