fbpx

Dah guna bermacam-macam produk tapi masih sama?

Dah habis beribu-ribu ringgit tapi wajah masih kusam, tona tak sekata, jeragat, jerawat masih bermaharajalela?

Jika anda berada dalam situasi di atas, dah give up, risau tersilap beli produk lagi, takut berhabis duit lagi…

 

Eloklah anda kenali “Dermags”

Apa itu Dermags?

DerMAGs™ merupakan projek PhD oleh pengasasnya iaitu Dr Mariani Abd Hamid dimana beliau telah menerima biasiswa penuh dari 2 universiti iaitu Universiti Teknologi Malaysia dan University of Seoul.
 
Beliau adalah ketua Unit Kosmeseutikal dan Wangian di Institute of Bioproduct Developement (IBD) Universiti Teknologi Malaysia (UTM).
 
Kajian PHD beliau di Universiti Of Seoul Korea Selatan telah membuat satu penemuan bahan aktif di dalam kulit buah manggis yang dikenali sebagai Alpha-MAGs.
 
Hasil kajian makmal terhadap Alpha-MAGs telah membuktikan ianya secara semulajadi 200% lebih berkesan mencerahkan kulit berbanding arbutin & kojic acid yang biasa terdapat di dalam produk skincare di pasaran.
 
Jenama DerMAGs™ dijangka akan mendominasi pasaran kosmetik Malaysia bermula pada tahun 2018 ini dan seterusnya Insya Allah akan  membawa jenama Malaysia ke luar negara.
 

DerMAGs™ adalah produk yang telah mula dipasarkan sejak 2014 lagi dikalangan warga UTM Johor dan di sekitarnya tetapi di sebabkan lambakan pelbagai produk yang semakin membimbangkan…

Populariti DerMAGs™ menjadi semakin meningkat naik. Pengguna sudah bijak untuk melihat kandungan dan aspek keselamatan dan ramai mula percaya Dermags adalah alternative lain yang terbaik ketika ini kerana KREDIBILITY yang ada padanya.

DerMAGs™ sentiasa mendidik pengguna agar lebih berpengetahuan mengenai penjagaan kulit dan sentiasa lebih berwaspada dengan lambakan produk skincare di pasaran dan berharap pengguna bijak memilih produk skincare yang benar-benar dapat membantu mereka.

Terdapat juga produk Bagus yang lain namun DerMAGs™ mempunyai KELEBIHAN TERSENDIRI:

  • Dermags adalah Produk Skincare keluaran Universiti Teknologi Malaysia (integriti terjamin!)
  • Dermags lahir dari hasil kajian PhD pengasasnya, Dr. Mariani Abdul Hamid sebelum mula dipasarkan pada tahun 2014.
  • Bahan aktif yg digunakan di dalam Dermags BUKAN daripada sumber merkuri, hydroquinone, tretinoin, atau steroid, TAPI DERMAGS menggunakan bahan aktif daripada kulit buah manggis yang dikenali sebagai Alpha-MAGs!
  • Kajian tentang Alpha-MAGs telah ditaja oleh kerajaan Malaysia.
  • Kajian tentang Alpha-MAGs telah diiktiraf serta telah memenangi pelbagai anugerah Penyelidikan & Inovasi di Peringkat Antarabangsa.
  • Kajian makmal tentang Alpha-MAGs membuktikan ia dapat mencerahkan kulit 200% lebih berkesan berbanding arbutin & kojic acid.

SIAPA YG SESUAI GUNA DERMAGS?

  • Lelaki atau perempuan
  • Semua peringkat umur dewasa
  • Semua jenis kulit – normal, kering, berminyak, kombinasi, atau sensitif
  • Ibu hamil, menyusu, atau mempunyai anak kecil
  • Individu yang alah dengan pewangi sintetik (Dermags guna essential oil)
  • Individu yang perlu elak pengambilan kolagen (Dermags tidak mengandungi kolagen, tetapi menggalakkan penghasilan kolagen semulajadi)
  • Individu yang kulitnya pernah rosak akibat menggunakan produk kimia berbahaya

NAK TAHU APA LAGI SKINCARE DERMAGS BOLEH BANTU UNTUK SELESAIKAN MASALAH KULIT WAJAH ANDA?

  • Mencerahkan kulit wajah secara semulajadi
  • Merawat masalah parut, jeragat, jerawat, kesan terbakar, dll 
  • Mengatasi kulit kering dan kusam.
  • Menggalakkan pembaharuan sel kulit untuk menyerlahkan kulit lebih halus dan lembut.
  • Membantu menyingkirkan segala kotoran yang tersumbat dalam liang pori.
  • Mengecilkan liang pori.
  • Mengimbangi lebihan minyak.
  • Menganjalkan dan mengurangkan kedutan pada kulit wajah.
  • Melindungi kulit wajah daripada UVA/UVB yang merbahaya.
  • Membantu mencegah penuaan pramatang.
  • Menjadikan kulit segar, lebih sihat, dan bersinar serta kekal awet muda.

APAKAH JENIS-JENIS PRODUK DERMAGS?

DERMAGS CLEANSER

1. Dermags Intensive Brightening Cleanse

dermags intensive brightening skin softener

2. Dermags Intensive Brightening Skin Softener

3. Dermags Intensive Hydrating Moisturizer

4. Dermags Intensive Refining Cream

5. Dermags Intensive Brightening Serum

6. Dermags Premium Grade BB Cushion SPF50 PA+++

MACAM MANA NAK DAPATKAN DERMAGS?

Anda tidak perlu risau. Kami boleh uruskan penghantaran dengan menggunakan POSLAJU.

Biasanya paling lambat 3 hari berkerja dan paling cepat 1 hari berkerja Skincare DERMAGS dah sampai di depan pintu rumah anda.

Tak perlu nak keluar mencari, hanya tunggu di rumah.

 

JANGAN BERTANGGUH LAGI!

Jangan berputus asa disebabkan penggunaan produk sebelum ini. Rawat kulit anda dengan menggunakan cara yang betul, produk yang betul dan terbukti berkesan melalui kajian.

Kulit cantik belum tentu sihat, tapi kulit sihat komfem cantik berseri semulajadi.

 

BAIK .. SAYA NAK CUBA LAH!

Kalau begitu terus picit button hijau kat bawah ni. Nanti kami consult puan dan suggest item apa yang perlu dan sesuai untuk kulit puan.

DERMAGS BANTU PULIHKAN KULIT BERMASALAH