fbpx

Dermags Skin Solution Intensive Brightening Series, Anti Aging & Skin Repair with alpha-MAGs

Bagaimana produk Dermags membantu mengatasi masalah jeragat dengan berkesan?

Jeragat anda boleh diatasi dengan mengamalkan penggunaan Dermags Intensive Brightening Serum.

Apabila umur meningkat, kolegen semakin berkurangan. kulit menjadi semakin kering kerana tidak dapat menghasilkan sebum dengan cukup. Melanin di dalam kulit akan bertambah aktif dan menghasilkan bintik-bintik hitam. Hasilnya kulit akan berjeragat, kusam, berkedut dan hilang kenyal. 

Formulasi Serum bersama alpha-MAGs yang menggunakan teknologi nano carrier membolehkan alpha-MAGs meresap masuk ke dalam sel kulit dengan sangat effektif. Ianya direka untuk masuk jauh ke dalam akar jeragat. 

Menolak Jeragat naik ke atas bersama akar nya sekali. Cara ini akan menyebabkan jeragat anda beransur pudar dan akhirnya Insya Allah, anda akan kekal bebas daripada jeragat dalam masa yang sangat lama.

Selain merawat sel kulit, alpha-MAGs juga menawarkan Pemutihan & Anti Penuaan sekaligus.

"Kekal cantik sehingga ke akhir hayat"

Jika anda mempunyai masalah jeragat kami sangat mengesyorkan anda untuk menggunakan produk Dermags. Terdapat banyak testimoni ramai wanita yang sangat gembira kerana telah mendapat kulit yang diidam-idamkan.

Anda tidak perlu bimbang akan side effect kerana produk ini adalah produk RESEARCH dan telah memenangi pelbagai Award akan keberkesananya.

Sangat mematuhi Standard Cosmetic testing:

  • QA/QC tests
  • Stability testing
  • safety testing
  • Performance testing

Penerangan Jeragat

Bagaimana produk Dermags membantu mengatasi masalah jeragat dengan berkesan?